Stil spørgsmål direkte til vores diætist

Vores diætist

Vi tilbyder gratis rådgivning fra vores uddannede diætist og vægtcoach Stina Nordqvist. Skriv dit spørgsmål i formularen nederst på siden, så vender Stina tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Stina er uddannet ernæringsforsker og journalist og har arbejdet med sundhedskommunikation i over ti år, f.eks. som diætist på Astrid Lindgrens Børnehospital, som diætist og personlig træner i sundhedscentret Ylab og som privat diætist i egen virksomhed. Hvis du vil vide mere om Stina, kan du besøge hendes blog: Stinas Lilla Gröna (www.stinaslillagrona.blogspot.se) eller hendes hjemmeside www.stinanordqvist.se

Tip! Måske findes der allerede et svar på dit spørgsmål? Kig under fanen Spørgsmål og svar eller Vores diætist, hvor vi har besvaret de mest almindelige spørgsmål, vi modtager.

Hvem/ va ville du spør spørsmålet ditt?

 

 


Kontakt os via post:

Karo Pharma Sverige AB

Allévo

Nybrokajen 7

111 48 Stockholm

Karo Pharma Sverige AB

Varemærket Allévo er ejet af Karo Pharma, en lægemiddelvirksomhed med en voksende produktportefølje og en virtuel forsknings- og udviklingsenhed.

Karo Pharma er aktiv i de nordiske lande med eksport til mere end 10 lande. Karo Pharma er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.